taxodlumelland_maximapark_utrecht_leidsche_rijn_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Máximapark geëerd met een plek op een prestigieuze lijst

2 juli 2020 21:15  Redactie  Reageer

Het is geen ranglijst waar Rotterdam met de eer strijkt, maar een lijst met eervolle vermeldingen met fijne stadsparken die NS heeft geselecteerd. Het is niet zo dat ons Máximapark op plek acht onderaan bungelt, maar een in willekeurige volgorde weergegeven opsomming van fijne plekken om te verpozen.

We mogen er trots op zijn om op deze prestigieuze lijst te zijn geplaatst door de critici van NS.

Dank aan de vrijwilligers die het park onderhouden en aan het publiek dat eraan bij kan dragen dat het netjes blijft zodat iedereen ervan kan genieten. Dus ook bezoekers van ver buiten de regio die met de trein uit alle hoeken van het land naar het driehonderd hectare grote park komen.

Foto: Hans Peter van Rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Lees hier alle artikelen over het MàximaparkAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website