bibliotheek_zomer_programma

Zomer in de bieb ‘Met heel veel activiteiten’

Met heel veel activiteiten, een schrijfwedstrijd, een speciaal abonnement en gratis e-books en luisterboeken.

Zomerabonnement

Het is zomer in de Utrechtse Bibliotheken. Van 10 juli tot en met 30 augustus biedt de bibliotheek een speciaal zomerabonnement. Twee maanden lenen voor € 10,00. Als extra ontvang je gratis het biep biep doeboek.

Schrijf je reis en win

Of je deze zomer op vakantie gaat of niet, erover schrijven kan altijd. Je kunt in drie categorieën meedoen met een kort verhaal over een reis: 8-13 jaar, 14-21 jaar en 22 jaar en ouder. Per categorie kiest een aparte jury de mooiste verhalen. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door partners Broese Boekverkopers, Stadscafé Meneer Potter, Buurten en Bever Zwerfsport. Inzenden kan van 1 juli tot en met 20 augustus.

Zomeractiviteiten

De hele zomer zijn er veel activiteiten in de bieb. Maak een theatervoorstelling, bezoek een talkshow of concert en nog veel meer. Bijvoorbeeld Vrijdagmiddagconcerten, Zomaar op Zaterdag, het Utrechts Stadsdichtersgilde, Schrijfcafés of een stadswandeling bij het boek Stad in de Storm. Voor de jeugd zijn er onder meer Babyconcerten, Verhaalateliers, Podcast maken, theatervoorstellingen en -workshops, Muziek op Schoot en schrijfworkshops. En om je thuis en onderweg niet te hoeven vervelen is er het gratis biep biep doeboek.

E-books en luisterboeken als zomercadeautje

Van 1 juli t/m 30 augustus is de online VakantieBieb weer open. Met dit cadeautje van de Bibliotheek kun je gratis e-books en luisterboeken lenen. Voor leden én niet-leden van de Bibliotheek. Je kunt de app downloaden via www.vakantiebieb.nl.

Gewijzigde openingstijden in de vakantie

Tijdens de schoolvakantie, van 18 juli t/m 30 augustus, gelden aangepaste zomeropeningstijden. Je vindt de actuele openingstijden op bibliotheekutrecht.nl/vestigingen.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op bibliotheekutrecht.nl/zomer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.