uitagenda-leidsche-rijn-vleuten-de-meern-poster-flyer
 Uitagenda Leidsche Rijn en Vleuten - De Meern

De Uitagenda is weer uit!

3 juli 2020 15:47  Redactie  Reageer

Het is alweer even geleden dat de laatste editie verscheen, namelijk zo’n vier maanden geleden in maart dit jaar. Daarna brak corona uit. We weten allemaal wat dat betekende. Gelukkig start de samenleving langzamerhand beetje voor beetje weer op en zijn er steeds meer leuke activiteiten te doen.

uitagenda-leidsche-rijn-vleuten-de-meern-poster-flyer_07-2020
Uitagenda juli/aug 2020

Uitagenda poster & flyer

De Uitagenda verschijnt als poster en flyer op 100 locaties in Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern en omgeving. Wil jij ook met je activiteit erop staan? Neem dan contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.

Adverteren

Naast de achterzijde op de Uitagenda flyer (zie de afbeelding hieronder) zijn er tal van ander mogelijkheden, zoals flyer/posterverspreiding, promotievideo’s of het maken van aantrekkelijke content. Kijk op Regio Leidsche Rijn Zakelijk voor meer informatie.

ubuntu-achterkant_uitagenda-flyer_07-2020
Achterkant Uitagenda flyerAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website