Weerbericht voor het weekend van 4 en 5 juli: Onstuimig weekend

De afgelopen paar dagen heb ik amper tijd gehad voor het maken van een weerbericht. Lange dagen en enkele bijscholingscursussen zorgden ervoor dat ik weinig energie had om een betrouwbare verwachting te maken. Ik maak het weerbericht voor dit weekend en probeer vanaf volgende week weer elke dag een weerbericht te maken.

Vandaag kan het meer herfst dan zomer noemen. Het is bewolkt en er komen perioden met regen voor. Het kwik stijgt naar een graad of 18, daarbij staat er een vrij krachtige west tot zuidwestenwind. Er treden soms windstoten op tot 60 km per uur. Vanavond regent het dan ook nog een tijdje en dan koelt het iet verder af tot een graad of 17, daarbij blijft er een matige tot soms vrij krachtige zuidwestenwind staan.

Zondag trekken er een aantal buien over de regio. Soms schijnt de zon ook even. Het kwik stijgt dan naar ongeveer 21 graden. De wind is behoorlijk stevig te noemen. Er kan zelfs een krachtige west tot zuidwestenwind komen te staan.  

Ook na het weekend bijft het aan de wisselvallige kant. Temperaturen liggen tussen de 18 en 20 graden en mogelijk dat dinsdag een droge dag oplevert.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.