Weerbericht voor maandag 6 juli: Wisselvallig

Vandaag is er een afwisseling van zon/wolken en een paar buien. De paraplu moet dus mee. Het wordt maximaal 17 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige westenwind. Vanavond en vannacht is het droog en bij opklaringen koelt het af tot een graad of 10. De wind neemt af naar zwak en komt uit het westen.

Dinsdag komen er perioden met zon voor, maar er kan ook nog steeds een bui voorkomen. Het wordt 18 graden, daarbij neemt de wind overdag toe tot matig, kracht 4. Vanavond neemt de bewolking geleidelijk toe en in de nacht naar woensdag gaat het regenen. Het wordt 13 graden. Er staat een zwakke westenwind. 

Woensdag is het bewolkt en dan is het veelal regenachtig weer. Het wordt maximaal 18 graden, daarbij staat er een matige westenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].