Zomer BUITENschool met de natuur als je gids

Zomer BUITENschool met de natuur als je gids! Ga op pad in de stadse en woeste natuur van Utrecht: we gaan fikkie stoken, survivallen en ontdekken de natuur en dieren. Wees gewaarschuwd: je wordt vies en nat!

Metaal Kathedraal is dé Utrechtse biotoop voor ecologisch en duurzaam leven. Bij ons staat de kracht van de verbeelding centraal, en samen met kunstenaars en wetenschappers verenigen wij onze visie voor een duurzame en leefbare toekomst. Kinderen dragen deze toekomst, daarom leren wij graag met en van hen. Voor komende zomer hebben wij daarom een bijzonder workshopprogramma opgezet, met allerlei workshops gegeven door ervaren docenten. Van survivallen tot wild safari in de stad, de verwondering over de natuur en het samen buiten zijn vormen het uitgangspunt.


Advertentie:

Elk kind wordt vanuit de eigen natuur benaderd en uitgedaagd om met de eigen authenticiteit en kracht (talenten en intelligentie) zich te verbinden met de natuur waardoor elk kind waardes als schoonheid, verwondering, diversiteit, empathie, samenwerking, creëren en intuïtie meekrijgt en ontwikkelt. Leren met de natuur als gids en de ontdekking als avontuur!

De workshops duren 3 uur en er is plaats voor 10 kinderen. Biologische lunch is optioneel bij te boeken. Het zomerprogramma vindt plaats van 22 juli tot 28 augustus en de buitenschool gaat ook door na de zomer! Benieuwd naar de filosofie achter Metaal Kathedraal, onze zomerschool of ons verdere programma? Kijk op https://www.metaalkathedraal.nl/buitenschool voor verdere details en aanmelden! Pssst…ons zonnige terras is ook open dus ouders zijn ook welkom voor een biologisch biertje, sapje, koffie en hapje.

Over Metaal Kathedraal

De voormalige katholieke kerk annex fabriek is sinds 2010 een culturele instelling, evenementenlocatie & kennisinstituut. Dé biotoop voor dagelijks circulair leven vanuit kunst, wetenschap en de kracht, kennis en kunde van de natuur.

Een magistraal decor voor vergaderingen en evenementen in een industrieel kerkgebouw en inspirerende groene inhoud door de kracht van de verbeelding in een weelderig landgoed.

metaal_kathedraal_zomer_buitenschool-flyer
Zomer buiten.school

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.