Video- Videoclip van KOZ Kinderen Ouders Zingen gelanceerd_foto_Gemma van Doorn-Tijmensen

Video: Videoclip van KOZ (Kinderen Ouders Zingen) gelanceerd

Na begin juli drie dagen in de hittegolf zingen en tekenen op het schoolplein van Brede School Het Zand is de videoclip van Kinderen Ouders Zingen (KOZ) nu online te beluisteren!Met 120 tekeningen en nog veel meer stemmen van leerlingen van obs Het Zand, Montessorischool Arcade en kinderen van BSO ‘t Zand Saartje heeft KOZ de videoclip gemaakt bij het lied ‘De Wereld om je heen’.

Dit is tevens de afsluiting van drie jaar samenwerking met Vocal Statements in het project Kinderen Ouders Zingen. Een groot schoolpleinconcert waarbij de stemmen van alle kinderen, ouders en medewerkers zou klinken was het beoogde eindresultaat. Door de coronacrisis heeft KOZ haar plannen aangepast. Ouders en kinderen konden gedurende drie dagen in opnamestudio’s aan de rand van het schoolplein het lied ‘De Wereld om je heen’ inzingen en een tekening van hun gezin maken.
Dit alles heeft KOZ samengevoegd tot de wonderschone en ontroerende videoclip: http://www.kinderenouderszingen.nl
De tekeningen die de kinderen hebben gemaakt zijn nog tot en met donderdag 9 juli vanaf het schoolplein te bewonderen op de ramen van de Hortus.

Hanne van de Vrie, muzikaal leider KOZ, heeft de tekst met input van leerlingen geschreven en Haytham Safia (bekende Ud-speler en componist) heeft de muziek gecomponeerd van ‘De Wereld om je heen’. Het lied kreeg in deze bijzondere tijd extra betekenis.
Brede School Het Zand bedankt het gehele KOZ-team voor de mooie videoclip maar ook voor drie mooie muzikale jaren waarin ieders stem door het gebouw te horen was!
KOZ is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht en Cultuur19.

Bekijk hieronder de videoclip

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].