Zandhappen activiteiten van Brede School Het Zand
 Foto: Verena Willemse Wunderle

‘Zandhappen’ Zomerse kinderactiviteiten van Brede School Het Zand

13 juli 2020 14:53  Redactie  Reageer

Van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 juli organiseert Brede School Het Zand ‘Zandhappen’ in o.a. Buurttuin Johanniterveld, een gratis vakantieprogramma voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Volgende week start de vakantie en veel gezinnen zullen de zomer thuis doorbrengen. Wie op zoek is naar leuke activiteiten in de buurt kan terecht bij Zandhappen van Brede School Het Zand. De Brede School sloeg de handen ineen met de vertrouwde partners DOCK en Cultuur19 voor een creatief en sportief programma.
Op het programma staat onder andere een proefjescircuit bij De Ontdekbus, timmeren en druktechnieken bij Wunderle, Waterzandtafel van Proefjes met Boefjes, sporten in het park met Sport Utrecht, activiteiten bij de Schaapskooi Park Groot Zandveld en De Maakplaats Gips It van Cultuur19.
De RIVM-richtlijnen rondom Covid-19 worden gevolgd.

Zandhappen vindt van 10.00-12.00 en van 13.00-15.00 uur plaats in Buurttuin Johanniterveld (Vogelvlinderweg 50, 3544 NJ Utrecht), Voetbalveld Park Groot Zandveld en Schaapskooi Park Groot Zandveld (Vlindersingel). Tussen de middag is er een pauze. Kinderen zijn vrij om te komen en gaan wanneer zij willen, maar vol is vol. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl en www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website