dans shake shake shake_foto_bart_Grietens

Jongerenprogramma met oa dansworkshop van De Dansers bij TeenSpot

Cultuur19, De Vrijstaat, KLUB19 en De Maakruimte maken zich samen sterk voor jongerenprogramma in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De cultuurorganisaties slaan de handen ineen voor Urban Summer: vijf dinsdagen cultuur en sport voor jongeren (10-16 jaar) door jongeren (van 16 t/m 23 jaar) bij Teenspot en Berlijnplein.

Op het programma staat onder meer muziek, dans en street art. Elke dinsdag is er van 15.00 tot 21.00 uur jongerenprogramma; met tussen 15.00-17.00 en 19.00-21.00 uur een begeleide activiteit.
Op dinsdag 21 juli organiseren De Vrijstaat en Cultuur19 om 15.00-17.00 en 19.00-21.00 een dansworkshop door De Dansers. Inschrijven gebeurt ter plekke en hoeft niet vooraf. Het volledige programma wordt bekend gemaakt via www.cultuur19.nl en www.devrijstaat.nl.

Urban Summer loopt van 21 juli tot en met 25 augustus. Teenspot is gelegen op de hoek van de Vaduzdijk en de Centrumboulevard. Per workshop is plaats voor maximaal 20 jongeren. Het programma is gratis toegankelijk en wordt vormgegeven met diverse partners: RAUM, Teenspot, Stichting JoU, DOCK, MBO Creative, MBO event, Sport Utrecht, Brede School Het Zand & Brede School de Klimroos.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven