kat_poes_kitten_foto_Kote_Puerto

Automobilist rijdt kat aan en laat het beestje voor dood achter

Op de Oudenrijnseweg ter hoogte van de Langerakbrug heeft een getuige gezien hoe een andere automobilist een overstekende kat aanreed en vervolgens doorreed zonder zich om het beestje te bekommeren.

De getuige reed precies achter de auto die de kat aanreed. Ze zag het ongeluk gebeuren en aarzelde geen moment. Ze stopte de auto en ontfermde zich, samen met een andere automobilist, over het onfortuinlijke beestje. Het katje was op dat moment nog in leven. Een opgeroepen dierenambulance kwam helaas te laat en heeft het aangereden katje meegenomen.

Eigenaar van de kat gezocht

Het gaat om een jonge kortharige bruin/zwart/witte kat. Helaas had het katje geen halsbandje om waardoor het niet eenvoudig is het baasje te achterhalen. Er is bewust geen foto van de viervoeter gemaakt, aangezien het anders een ‘naar’ beeld zou worden. Ben jij, of weet jij, iemand die zijn kat mist?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].