Weerbericht voor woensdag 15 juli: Zonnige perioden

Vandaag komen er flinke zonnige perioden en er kan in de middag een enkele bui voorkomen. Het wordt 19 graden, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht komt er geleidelijk meer bewolking voor en in de late nacht of vroege ochtend volgt er wat regen. Het kwik daalt tot een graad of 15, daarbij draait de wind geleidelijk naar zuidwest tot zuid en is zwak.

Donderdag is het bewolkt en van tijd tot tijd valt er wat regen.  In de warme lucht kan het kwik oplopen tot een graad of 20. Er staat eerst een zuidwestenwind, maar gedurende de dag draait de wind naar het westen. In de avond trekt de regen weg en  zo nu en dan klaart het even op. Het koelt af tot een graad of 14.

Vrijdag is er ook nog kans op enkele buien. Het wordt dan 20 graden. Op zaterdag wordt het met 22 graden wat warmer. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven