Jeanine Pothuizen

Duurzaamheidsheld in je organisatie – 2-daagse workshop

De tweedaagse workshop is voor mensen die hun groene hart en ambities graag nog meer willen laten zien en spreken op het werk. Veel mensen maken zich als mens zorgen over het klimaat, maar zoeken naar een weg om dit als professional in het werk ook tot uiting te laten komen. Met concrete voorbeelden en opdrachten vul je, als professional, je rugtas met handreikingen om in én op je werk duurzame keuzes te maken en anderen hiertoe te inspireren en stimuleren.

Ook in en op je werk duurzame keuzes maken

Steeds meer mensen maken zich zorgen over het klimaat. Toch blijkt het vaak lastig om deze zorgen om te zetten in duurzame acties. Thuis, in de privé situatie, lukt het nog wel om stappen te zetten. Je hebt daar immers ook zelf de meeste invloed op de situatie. Mensen met een groen hart maken veelal als consument, burger en huiseigenaar duurzamere keuzes. Echter, in de rol van werknemer, collega en professional komt de duurzame ambitie minder tot haar recht. Het is vaak een uitdaging om ook in deze omgeving duurzame keuzes te maken en anderen te inspireren en stimuleren. En juist in en op het werk is voor het klimaat ontzettend veel winst te behalen.

De tweedaagse workshop Duurzaamheidsheld in je organisatie helpt je om effectief stappen te zetten samen met je collega’s. Jeanine Pothuizen (www.deVerandercoach.nl) en Saskia Mulder (@thesocialreporter) verzorgen de workshop. Meer informatie over de workshop kun je vinden op de website van Metaal Kathedraal.

Data:
Workshop is op 7 & 21 september bij  Metaal Kathedraal
Informatie bij Jeanine Pothuizen – 06 123 68 634 –[email protected]

Meer informatie over de workshop:

Jeanine Pothuizen – 06 123 68 634 – [email protected]
Inschrijving kan via https://bit.ly/3fzfRkt

Over Metaal Kathedraal
De voormalige katholieke kerk annex fabriek is sinds 2010 een culturele instelling, evenementenlocatie & kennisinstituut. Dé biotoop voor dagelijks circulair leven vanuit kunst, wetenschap en de kracht, kennis en kunde van de natuur.

Een magistraal decor voor vergaderingen en evenementen in een industrieel kerkgebouw en inspirerende groene inhoud door de kracht van de verbeelding in een weelderig landgoed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven