Festival-Boerderijpakket

Haal het Leidsche Rijn Festival in huis met het Festival-Boerderijpakket

Bestel nu het feestelijke limited-edition Festival-Boerderijpakket. Dit pakket is speciaal door Utrecht Natuurlijk en het Leidsche Rijn Festival samengesteld met lokale Utrechtse producten in aanloop naar het Oogstfeest op Steede Hoge Woerd en het Leidsche Rijn Festival. Nu we geen groot festival op het Castellum kunnen organiseren, brengen we de festival-feestvreugde bij je thuis. Ook leuk om cadeau te geven!

Bestel nu het feestelijke Festival-Boerderijpakket!

Op zondag 6 september vinden de aangepaste edities plaats van het Leidsche Rijn Festival en het Oogstfeest op Steede Hoge Woerd. Haal het Leidsche Rijn Festival en de verse oogst van Utrecht Natuurlijk dat weekend in huis met het Festival-Boerderijpakket. We hebben een feestelijke festival-editie samengesteld van het Utrechtse boerderijpakket. Zo steun je niet alleen lokale ondernemers zoals Maximus, Zomers en Tes & Tos, je geniet thuis van de lekkerste eerlijke producten én je geniet thuis van de festival-sfeer van het Leidsche Rijn Festival en het Oogstfeest. Drie keer plezier!

Wat zit er in het feestelijke Festival-Boerderijpakket?

  • Sap van de appels van stadsboerderij Koppelsteede (Lunetten)
  • Droge worst van de varkens van Eilandsteede (Kanaleneiland)
  • Honing van de bijen van Griftsteede (Centrum Utrecht)
  • Losse thee en theezakjes
  • Een bon voor ijs van Zomers
  • Twee biertjes van brouwerij Maximus
  • Aardappels en een recept voor de verste friet van Tes en Tos

Hoe werkt het?

Je kunt het pakket bestellen tot uiterlijk zondag 30 augustus 2020 via de website van stadsboerderij Steede Hoge Woerd. Op zaterdag 5 en zondag 6 september staat het pakket voor je klaar om op te halen op stadsboerderij Steede Hoge Woerd (in het Castellum Hoge Woerd). Het pakket is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].