leerlingen zetten handtekening onder bouwcontract

Vlak voor de vakantie, op 15 juli,  is  het eindelijk zo ver. De aannemer  zette zijn handtekening onder de bouwovereenkomst van obs  Pantarijn. Alles is definitief, het gaat er nu echt van komen! Ze starten met bouwen!

Twee leerlingen mochten een officieel document  ondertekenen. Het document van geluk!  Hiermee ondertekende ze  dat  ze gelukkig zijn dat na zo een lange tijd van voorbereiding de bouw nu echt van start gaat!

Onderwijs van de toekomst

Het toekomstige schoolgebouw van obs Pantarijn wordt gebouwd op een ruim, groen plein tegenover het huidige noodgebouw. Het ontwerp van atelier PRO architecten is uitnodigend en open. En duurzaam in alle opzichten, want zowel het gebouw als het onderwijs zijn straks  toekomstbestendig. De schuifwanden tussen leerpleinen en klaslokalen zijn transparant en kunnen openschuiven. Kinderen vinden straks overal in school leuke spannende plekken.

Dit gebouw past precies binnen de visie van obs Pantarijn, waar  onderwijs  wordt gegeven op origineel en eigentijds manier. Waar elk leerling op zijn eigen niveau les krijgt, op basis van gelaagde instructie. Bij obs Pantarijn krijgen de leerlingen vertrouwen en zelfstandigheid. De school kenmerkt zich door een unieke sfeer  waarin iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en waar ze allemaal goed bij voelen. Elke leerling heeft talenten en dat laten de leerlingen duidelijk  zien op  de diverse talentenmiddagen. Via “de vreedzame School” en projectonderwijs leren de leerlingen wat burgerschap en duurzaamheid  betekent en waar zij zelf een steentje bij kunnen dragen.

Team en leerlingen van Pantarijn moeten nog heel even geduld hebben: de nieuwbouw van hun school begint eind september en zal circa een jaar in beslag nemen. Pantrarijn verwelkomt dan ook graag nieuwe leerlingen in dit gebouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.