Drie loslopende honden gevonden_5_foto_112mediautrecht

Video: Drie ‘bekende’ loslopende honden aangetroffen

Aan het begin van de nacht rond 00.15 uur zijn op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht drie loslopende honden aangetroffen.

Medewerkers van een kantoorpand aan de Papendorpseweg hoorden een hond piepen en gingen op onderzoek uit. Na een kort onderzoek zagen ze twee husky’s die vastzaten in de bosschage.

Vast in de struiken

De medewerkers hebben de dierenambulance ingeschakeld, die vervolgens weer de politie heeft ingeschakeld. De Husky’s zaten vast aan één riem en kwamen vast te zitten aan een tak in de struiken. Toen de politie en de medewerker van de dierenambulance de husky’s gevangen hadden kwam er plots een derde hond aanlopen. Ook deze is gevangen.

Al eerder los aangetroffen

De medewerker van de dierenambulance heeft de chip van de hond achterhalen en wist de eigenares te bereiken. De honden waren deze week al eerder vermist. Ook zou er nog een vierde hond (herder) vermist zijn.

De medewerker van de dierenambulance heeft de twee husky’s naar het asiel gebracht aangezien er nog geen contact was met het baasje van de dieren. De derde hond (een mix van een Beagle) is door de medewerker naar het huis van zijn of haar baasje gebracht.

De husky’s zijn bekende honden van de dierenambulance en het asiel omdat deze al eerder los gevonden zijn. De politie gaat deze informatie intern behandelen. Alle honden waren nog gezond en niet gewond.

Drie loslopende honden gevonden_5_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Drie loslopende honden gevonden_5_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Drie loslopende honden gevonden_5_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Drie loslopende honden gevonden_5_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].