Vermoedelijke dader kettingroker

Beruchte kettinggrukker opgepakt na zeker 14 veelal oudere slachtoffers

De politie heeft vandaag een 25-jarige man uit Uithoorn aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op meerdere locaties in Nederland veelal oudere dames te hebben beroofd van hun sieraden door deze van de hals af te trekken. De man ging er in de meeste gevallen vandoor op een scooter. Hij kreeg al snel de bijnaam ‘De kettinggrukker’.

De man zit in beperkingen, wat betekent dat de verdachte alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Hij is aangehouden omdat hij ervan verdacht actief te zijn geweest in o.a. Vleuten maar ook in de plaatsen: Leusden, Bunschoten, Driebergen, Aalsmeer, Leiderdorp, Lisse, Hillegom, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, De Bilt en Aalsmeer.


Advertentie:

Lees ook:
Beelden vermoedelijke kettingrukker vrijgegeven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *