Weerbericht voor maandag 3 augustus: Enkele (stevige) buien.

Vandaag schijnt de zin af en toe, maar vanuit het westen trekken er ook een paar buien over de regio. De buien kunnen stevig uitpakken en gepaard gaan van onweer. Het wordt maximaal een graad of 19, daarbij staat er een zwakke wind uit het zuiden, later in de midda draaiend naar west.  Vannacht is het droog en uiteindelijk koelt het af tot een graad of 11, daarbij staat er een zwakke noordenwind.

Dinsdag is het droog en daarbij is er een afwisseling van zon en wolken. Het wordt 20 graden, daarbij staat er een zwakke westenwind. In de daarop volgende nacht koelt het iet verder af dan een graad of 14.


Advertentie:

Woensdag tot en met vrijdag is het zomers met temperaturen tussen de 25 en 30 graden! 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *