knuffelbeer_leidsche_rijn_centrum

Deze zomer elke woensdag en zaterdag kinderactiviteiten in Leidsche Rijn Centrum

Dit jaar viert mascotte Rijntje, de knuffelkoe van Leidsche Rijn Centrum, vakantie in het winkelgebied. Kinderen worden uitgenodigd om op thuisvakantiereis te gaan tijdens het ‘Rijntje Zomerprogramma’. Van 8 augustus tot en met 19 september vindt er elke woensdag en zaterdag een leuke activiteit plaats in Leidsche Rijn Centrum, met als eindfeest Rijntje’s verjaardag op zaterdag 26 september.

Wist je dat Rijntje op avontuur in andere landen is geweest? Die steden vind je terug op de straatnaamborden van Leidsche Rijn Centrum. In het ‘Rijntje Zomerprogramma’ worden kinderen elke zaterdag meegenomen op thuisvakantiereis, door middel van activiteiten met een landenthema. Zo kun je bijvoorbeeld een portret schilderen (Frankrijk) en Zwitserse chocolade versieren. Elk uur om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur start de activiteit. Kinderen krijgen bij deelname een stempel in hun Rijntje paspoort, die te printen is via leidscherijncentrum.nl/rijntje of die ze ter plekke krijgen. Bij vier stempels of meer ontvangen de kids een Rijntje cadeautje op 19 september voor thuis. Meedoen? Je kan ter plekke aanschuiven (vol = vol) of een plek reserveren door een e-mail te sturen naar info@leidscherijncentrum.nl onder vermelding van naam, datum en voorkeurtijd.

Niet alleen zaterdagen staan in Leidsche Rijn Centrum in het teken van kinderen. Ook op woensdag kunnen kinderen aanschuiven in de bibliotheek voor het ‘’Rijntje Voorleesuurtje’’ van 14.00-15.00 uur. Geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.

Meereizen kan door je gratis aan te melden voor de Rijntje Club via: https://leidscherijncentrum.nl/rijntje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.