Weerbericht voor zondag 9 augustus: Hitte blijft voorlopig!

De hitte lijkt het voorlopig nog wel even vol te houden! Het lijkt erop dat wij tot en met woensdag en mogelijk ook nog donderdag tropische waarden kunnen bereiken. Er zullen nog diverse warmterecords verbroken worden, net zoals dat gisteren met bijna 2 graden werd verpulverd. Ook in de nachten kunnen er nieuwe records gevestigd worden. Ik hou het de komende dagen in de gaten.

Vandaag hebben we een afwisseling van wolken en zon. In de loop van de middag wordt het steeds zonniger. Het wordt maximaal 33 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige noordoostenwind. Aan het einde van de nacht ligt het minimum rond de 20 graden, maar in woonwijken enkele graden hoger.  Het wordt een plaknacht vanwege de wat hogere luchtvochtigheid.

Maandag wordt het 35 graden, daarbij ook weer zonnige perioden en soms wat bewolking. In de namiddag of begin van de avond mogelijk een enkele bui.  Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Aan het einde van de nacht ligt het kwik rond de 23 graden.

Dinsdag, woensdag en waarschijnlijk ook donderdag blijft het heet!! Temperaturen tussen de 33 en 35 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.