kunstlint_fotograaf_kunstlint

Laatste @KunstLint kunstworkshops van de vakantie

@KunstLint, het kunstenaarscollectief dat als thuisbasis het Atelier van kunstenares Martha Goedings heeft, heeft al enige weken creatieve workshops aangeboden voor kinderen en volwassenen. Het succes hiervan is aanleiding om de laatste vakantieweek, van 24-28 augustus, hiermee door te gaan. Resultaten van voorgaande weken zijn te zien op de Facebookpagina. Beleef het zelf en neem deel aan het creatieve zomerprogramma. Er wordt gewerkt met allerlei materialen, in diverse stijlen en afwisselende onderwerpen. Te denken valt aan pastelkrijt, inkt of acrylverf. De workshops voor volwassenen staat onder leiding van Martha Goedings. Marloes Wijtsma begeleidt de kinderen. Naast werken ‘op het doek’ kan je, als je tien jaar of ouder bent met Gerda Glerum op woensdag 26 augustus een hanger van speksteen maken. Het complete aanbod vind je ook op Facebook.

Aanmelden of meer informatie?
Mail Roos Wissink: figuralista.nl, Martha: marthagoedings.nl of Gerda: gerdaglerum.wordpress.com

Het Atelier is gevestigd aan de Alendorperweg 10A in Vleuten, midden in het Máximapark. De activiteiten zijn in de ochtend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].