Weerbericht voor maandag 10 augustus: Heet! Opnieuw nieuw warmterecord!

Vandaag en ook de komende dagen blijft het heet! Temperaturen blijven zeker tot en met donderdag boven de 30 graden. De hittegolf is daarmee nog niet ten einde, want vrijdag en mogelijk ook het weekend blijft het kwik nog rond of boven de 25 graden. Verder zal het kwik in de nachten ook niet meer onder de 20 graden komen.

Vandaag zonnig met soms wat hoge wolkensluiers. Het wordt 33 tot 34 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige oost tot noordoostenwind. Aan het einde van de nacht is het kwik gedaald tot 22 graden, daarbij staat er een zwakke oostenwind.

Dinsdag tot met donderdag blijft het heet met temperaturen van maximaal 34 graden! Ook in de nachten erg warm, waarbij het door de vochtigheid echte plaknachten worden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.