Weerbericht voor woensdag 12 augustus: Heet, later mogelijk onweer

Tot en met donderdag zullen we nog te maken hebben met tropische temperaturen, daarbij zal het broeierig aanvoelen en kan er ook een onweersbui voorkomen. Vanaf vrijdag lijkt het kwik over het algemeen tussen de 23 en 28 graden uitkomen.

Flinke onweersbuien met wateroverlast zorgden gisteren voor lokaal veel neerslag. Bij ons in de regio bleef het droog, maar wel heet en broeierig met 34 graden! Vandaag is het opnieuw heet en broeierig met temperaturen rond de 34 graden, daarbij schijnt de zon flink, maar vooral later op de middag en avond kan er lokaal een stevige onweersbui voorkomen.  Er staat een zwakke oostenwind.


Advertentie:

Donderdag komt het kwik ook rond de 33 graden uit, daarbij zon, maar later opnieuw een lokale, maar zware donderbui.

Vrijdag tot en met zondag wordt  kan er dagelijks een (onweers)bui voorkomen. Temperaturen dalen dan naar een aangenaam zomers niveau.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.