Weerbericht voor donderdag 13 augustus: Hitte en onweer

Nog heel even is de tropische hitte aanwezig in onze regio, maar vanaf vrijdag zal het kwik terugzakken naar aangenamere waardes, daarbij kan er wel geregeld een onweersbui voorkomen. Door de warmte en het vocht wat er in de atmosfeer zit kunnen dit pittige exemplaren worden met veel regen en mogelijk ook wateroverlast.

Vandaag schijnt de zon geregeld. Het wordt overdag nog een graad of 32. Daarbij staat er maar weinig wind. In de middag enavond neemt de kans op een stevige onweersbui toe, daarbij kan er ook hagel en windstoten voorkomen! Vannacht is het droog en broeierig met minima van rond de 20 graden.


Advertentie:

Vrijdag komt het enkele regen en/of onweersbuien. Het wordt 24 tot 25 graden. In de nacht blijft de kans op onweer bestaan en het blijft verder broeierig bij minima rond de 20 graden.

Zaterdag ook nog wisselvallig met regen en onweer. Er kan dan ook veel neerslag vallen.  Het wordt dan 24 graden. Zondag nog een enkele bui en dan wordt met zon een graad of 24..

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *