Struinen in de Tuinen | Foto: Maarten J Eykman

Programma Struinen in de Tuinen Utrecht bekend

Een bonte verzameling aan buitenpodia en muziek-, -theater en cabaretkunst vormt het prachtige programmeringsboeket van Struinen in de Tuinen 2020. Meer dan 100 Utrechters slaan zondag 6 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podia, geheel corona-proof.

Zondag 6 september kan men op avontuur naar cultuur. Ruime tuinen bieden hun gazon aan voor verborgen talenten uit de buurt en slaan tuindeuren open voor publiek. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers op veilige afstand de paden bewandelen door de Utrechtse wijken. Er is voor ieder wat wils; bijvoorbeeld rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars. In iedere deelnemende buitenruimte zijn drie optredens van elk 30 minuten te vinden, alle optredens hebben gratis entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk dan de website.

Stel je persoonlijke struingids samen

De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in de buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kan men voor het eerst de persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: https://struinenindetuinen.nl/utrecht/programma.

Informatie

zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
Reserveren is niet nodig
https://struinenindetuinen.nl/utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.