Webwinkel Regio Leidsche Rijn

Regio Leidsche Rijn lanceert webwinkel met lokale producten!

Vanaf vandaag staan de virtuele deuren van onze nieuwe webwinkel wijd open voor publiek! In de webshop vind je regionale producten met daarin ook een leuke tijdelijke actie! Ben je zelf een lokale ondernemer? lees dan ook zeker verder.

Tijdelijke actie!

Om de lancering van de webwinkel te vieren houden wij een leuke actie. Het kookboek ‘Nieuwe Buren’, wat ter ere van 20 jaar Leidsche Rijn is uitgegeven, zal voor beperkte tijd als download te verkrijgen zijn voor maar € 3,82.
Het boek is ook in print te koop. Maar wees er wel snel bij want het zijn de laatste exemplaren Een echt collectors item dus!

Ook het boek ‘Dirigent zonder stokje‘ van onze verslaggever Hans Peter van Rietschoten is in de webwinkel te koop voor de prijs van €19,99

Jouw product ook in de winkel?

Wij bieden regionale ondernemers gratis de kans om zijn of haar product(en) in onze webwinkel te plaatsen. Producten zoals lokaal geproduceerde (cadeau) artikelen, kunst, voedingsmiddelen enzovoort.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of bezoek Regio Leidsche Rijn Zakelijk voor meer promotie mogelijkheden.

Binnenkort meer

Het aanbod zal de komende tijd uitgebreid worden. Heb je een tip wat niet in de winkel mag ontbreken? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar [email protected]. Ben je ondernemer? Kijk dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].