Goede doelen bus Giro555 | Foto Hans Peter van Rietschoten

Collecte-bus op het Brusselplein

Met onder andere Natasja Froger aan boord is de giro 555-collectebus vrijdag gestart met een tour langs diverse steden. Ook in Utrecht streek het promotieteam van de organisatie neer om aandacht en financiële steun te vragen voor de zwaar getroffen hoofdstad Beiroet.

Steden als Blaricum, Naarden en Bussum werden aangedaan, maar ook Leidsche Rijn mocht zich verheugen in de komst van de Bekende Nederlanders die zich sterk maken voor de actie. De BN’ers hadden er waarschijnlijk al een lange dag opzitten want bij aankomst in Leidsche Rijn Centrum tegen vier uur vrijdagmiddag, bleek er enkel een legertje dartele dames aan boord van de bus te zitten. Navraag leerde dat de celebs alwaren uitgestapt en Leidsche Rijn dus het nakijken had.

Niets ten nadele van de actie natuurlijk, al had de aanwezigheid van Natasja Froger en YouTube bekendheid Thomas van der Vlugt het publiek misschien iets ruimhartiger gemaakt.

Evengoed is de actiedag als geslaagd betiteld met het bijeen collecteren van een bedrag van bijna negen miljoen euro.

Goede doelen bus Giro555 | Foto Hans Peter van Rietschoten
Goede doelen bus Giro555 | Foto Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven