Auto slaat over de kop na aanrijding in De Meern

Auto slaat over de kop na aanrijding in De Meern

Dinsdagmiddag zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen in De Meern. Het ongeluk gebeurde rond 14.45 op de C.H. Letschertweg kruising met de Meerndijk. Tijdens het ongeluk stonden de verkeerslichten uit door een stroomstoring. 

De bestuurder van de blauwe Opel reed over de C.H. Letschertweg richting de N228. Toen hij de bestuurster van de zwarte Volvo, die in tegengestelde richting aankwam rijden, de andere over het hoofd zag kwamen ze met elkaar in botsing. De Opel sloeg door de aanrijding over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand.

Twee opgeroepen ambulances kwamen ter plaatse en hebben alle betrokkenen gecontroleerd,. Eén persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. 

Vanwege de aanrijding was de kruising grotendeels afgesloten. De politie regelde het verkeer. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Netbeheerder Stedin is druk bezig om de stroomstoring te verhelpen zodat de verkeerslichten tussen De Meern en Harmelen weer werken.

Auto slaat over de kop na aanrijding in De Meern
foto:112mediautrecht
Auto slaat over de kop na aanrijding in De Meern
foto:112mediautrecht
Auto slaat over de kop na aanrijding in De Meern
Foto:112mediautrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].