Droomdekentjesgroepen Leidsche Rijn
 

Droomdekentjesgroep Vleuten-De Meern nieuwe locatie maandaggroep

18 augustus 2020 09:22  Redactie  Reageer

De droomdekentjesgroep Vleuten De Meern bestaat uit enthousiaste dames en heren die iedere week in de huiskamers van de Meern en en Vleuten bij elkaar komen met het doel droomdekentjes maken voor Stichting De Regenboogboom. Een droomdekentje is een unieke en met liefde gemaakte deken, waaronder een kind zich veilig voelt. De groep wordt op de verschillende locaties ondersteund door ervaren begeleidsters.

De mooie droomdekentjes worden door de Stichting geschonken aan kinderen in Nederland die een veilig plekje nodig hebben, zoals bij ziekte, gepest worden, een scheiding, overlijden, huiselijk geweld, een ongeluk ….
In ieder gezin kan zoiets gebeuren. In veel ziekenhuizen in Nederland kunt u deze droomdekentjes al tegenkomen.
Droomdekentjes kunnen door iedereen worden aangevraagd. Bezoek hiervoor de landelijke site www.regenboogboom.nl.

De nieuwe locatie van de maandaggroep is nu BUURTHUIS DE WEIDE WERELD, TEUNISBLOEMLAAN 48, VLEUTERWEIDE.

De groepen zijn heel dankbaar voor alle donaties, die ze hebben gekregen en nog steeds hard nodig hebben. Ze kunnen altijd katoenen kinderstofjes, acryl brei-/haakgaren gebruiken. Er is ook behoefte aan quilt- en naaigereedschap en goedwerkende naaimachines.

Wilt u onze groep komen versterken? Nieuwe leden zijn welkom. Al doende leert men van elkaar en van de begeleiders. Kom dan gezellig langs om te kijken (drink een kopje koffie mee) of mee te doen op maandagochtend van 9.30 – 12.30 uur in de Weide Wereld in Vleuterweide of op woensdagmorgen van 9.30 – 12.30 uur in De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via mail greet.droomdekentjes@gmail.com of u bezoekt eens onze facebooksite Droomdekentjesgroep Vleuten De Meern.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website