Weerbericht voor maandag 24 augustus: Wisselvallig!

De komende dagen tapt het weer even uit een ander vaatje. Op woensdag zorgt een lagedrukgebied bij ons voor flink wat wind met mogelijk windstoten tot 80 km per uur. Verder trekken er geregeld zones met regen of buien over de regio. Temperatuur ligt tussen de 18 en 20 graden.

Vandaag schijnt de zon af en toe, maar het komt verspreid over de regio ook tot enkele buien. Temperatuur stijgt naar een graad of 18, daarbij neemt de westenwind toe tot matig, kracht 4. Vanavond en vannacht blijft het droog en komen er enkele opklaringen voor. Het kwik daalt tot een graad of 14, daarbij draait de wind naar het zuiden is matig.


Advertentie:

Dinsdag is het bewolkt en er komen perioden met regen voor. Het kwik stijgt naar 18 graden, daarbij neemt de wind geleidelijk toe naar matig tot vrij krachtig.

Woensdag is het onstuimig met geregeld neerslag. Het wordt maximaal 18 graden, daarbij staat er een krachtige westenwind, daarbij komen er windstoten voor tot 80 km per uur,mogelijk meer. Een situatie om in de gaten te houden!

Donderdag en vrijdag wisselend weerbeeld, buien en soms zon. Het kwik ligt tussen de 18 en 20 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.