Hennepkwekerij ontdekt na waterravage in Leidsche Rijn_foto_politie

Hennepkwekerij ontdekt na waterravage in Leidsche Rijn

Afgelopen nacht zijn bewoners in Hoge Weide (Leidsche Rijn) wakker geworden door het brandalarm. Tot overmaat van ramp zagen ze ook nog eens water door het plafond naar beneden komen. Zowel de brandweer als de politie werden gealarmeerd en kwamen ter plaatse.

In de woning van de bovenburen troffen de agenten drie tenten vol met hennepplanten en een waterravage aan. De wietplantage bestond uit zo’n 260 planten. De kwekerij is inmiddels opgeruimd en het onderzoek loopt.

Hennepkwekerij ontdekt na waterravage in Leidsche Rijn_foto_politie
Foto: Politie Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven