BS De Klimroos koken met Soupa

De Klimroos zet haar deuren open voor kinderen uit de wijk!

In de week van 28 september starten de naschoolse activiteiten van Brede School De Klimroos.

Nieuw dit jaar is de cursus Koken & Bewegen voor de groepen 5 t/m 8 op de donderdag waar alle kinderen uit de wijk zich voor in kunnen schrijven en aan mee kunnen doen!
Samen met Julia van Soupa en Randy van SportUtrecht maak je heerlijke en gezonde gerechten en oefen je de ‘tofste moves’. Donderdag 1 oktober om 15.30 uur starten zij in Buurtcentrum Bij de Buren.

Maar er is meer! Bij Wunderle’s Kinderkunst, ook op donderdag, om 14.30 uur, ontdekken kinderen van groep 1 t/m 3 hoe dieren leven en in de herfst de natuur verandert. Met verschillende materialen en technieken maken zij hun eigen kunstwerken.
Bij de schaakcursus van SamenSchaken op dinsdag om 14.45 uur leren kinderen van groep 3 t/m 6 de beginselen van het schaken.En kinderen van groep 4 t/m 8 kunnen op dinsdag om 17.00 uur weer aansluiten bij de atletiektrainingen van U-track op de atletiekbaan in het Amaliapark.

Voor informatie en aanmelden: bredeschoolutrecht.nl/klimroos/activiteiten. Wees op tijd, want vol is vol.

De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat zij steeds meer willen opstellen voor alle kinderen in de wijk. Want, zoals obs De Klimroos nastreeft: ‘Samen de Wereld in’! Meer informatie over obs De Klimroos: https://www.obsdeklimroos.com/nl

Kijk voor meer informatie over Brede School De Klimroos op: www.bredeschoolutrecht.nl/klimroos of neem contact op met Hester Bruinsma (coördinator Brede School De Klimroos), info@bredeschooldeklimroos.nl, 06 40180192

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.