indekerngezond_foto_hendrik_van_harskamp

Indekerngezond start crowdfundactie

Indekerngezond een platform voor wijkbewoners start crowdfunding campagne

Op zaterdag 12 september om 13:30 start de crowdfunding-campagne van Indekerngezond. De droom van Indekerngezond is om een uniek en bruisend wijkplatform te zijn voor en door bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern e.o.. Een plek waar wijkbewoners van betekenis zijn en hun waardevolle bijdrage kunnen leveren voor een positief gezonde en veerkrachtige wijk.

Bij Indekerngezond kun je deelnemen aan diverse activiteiten. Deze worden stuk voor stuk georganiseerd door enthousiaste wijkbewoners, die vanuit hun hart hun talent inzetten bij Indekerngezond. Deze activiteiten richten zich op Positieve Gezondheid. Centraal staan meedoen, in je kracht staan, betekenisvol leven en eigen regie. Elke dag weer merken wij hoe goed dat mensen doet. Wij dromen ervan dat de komende jaren nog veel meer wijkbewoners bij Indekerngezond komen meedoen en regie nemen over hun leven en gezondheid.

Bouw mee aan een in de kern gezonde wijk door onze crowdfunding te steunen. Deze crowdfunding is voor de totstandkoming van een wekelijks aanbod van activiteiten. Met de opbrengsten zorgen wij voor een goed gevulde agenda. Ook gebruiken we de opbrengst van de crowdfunding om onze vrijwilligers verder te versterken met scholing en intervisie in het toepassen van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.
Investeer in ons om Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern voor en door de buurt Positief Gezonder en veerkrachtiger te maken. Neem een kijkje bij de beloningen, kies iets waar je blij van wordt en doneer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].