rijntje_op_brusselplein_foto_martijn_sierhuis

Vier feest met Rijntje in Leidsche Rijn Centrum

Wie winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum doorkruist kan haar niet passeren zonder even bij haar stil te staan: mascotte Rijntje. Ze viert binnenkort haar tweede verjaardag en dat wil ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze geeft 26 september een feestje dat bol staat van activiteiten. Op haar verjaardag wordt ook een speelparadijs geopend dat haar naam draagt. Met het treintje dat kriskras door het winkelcentrum rijdt worden de verjaardagsgasten van de ene naar de andere activiteit gebracht. Bij iedere activiteit kan het activiteitenpaspoort worden afgestempeld dat vanaf 12.00 uur verkrijgbaar is bij de stenen beeltenis van het feestvarken, of liever: de verjaardagskoe

Rijntje is gek op ‘tiktok’. Leer op haar verjaardag een speciaal voor haar bedacht dansje!

Wie jarig is trakteert, zo ook Rijntje. Gedurende het evenement deelt ze op het hele uur taartjes uit om haar tweede verjaardag te vieren. Hiervoor is tegenover C&A een verjaardag locatie ingericht. Als verjaardagsgast geeft Rijntje een koffertje mee om mee te nemen op reis langs tal van attracties die allemaal te maken hebben met Europese steden.

Om als gast bij het feest van Rijntje te kunnen zijn wil ze graag weten wie er komt en hoe laat. Zij beantwoordt vragen per mail mocht iets niet duidelijk zijn: [email protected] Gebruik dit mailadres ook om in te schrijven voor het feest.

Informatie
Waar is het feest? In Leidsche Rijn Centrum
Wanneer? Zaterdag 26 september aanstaande.
Hoe laat? Vanaf 11.00 uur, het feestje is afgelopen om 16.00 uur.
Het hele feest kost niets en het reiskoffertje hoeft Rijntje niet meer terug.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven