mcdonalds_foto_sepet

Tweede McDonalds in Leidsche Rijn

Met een tweede vestiging van de hamburger grootgrutter in Leidsche Rijn, meerdere restaurants in de buurt en het hoofdkantoor dat zich volgend jaar in het centrum van Utrecht zal vestigen, is Mc Donalds goed vertegenwoordigt in de regio.

In de zomer van komend jaar opent nabij afrit Leidsche Rijn van rijksweg A2, een horeca cluster waarvan één ruimte toebedacht is aan het ‘restaurant met de gele M.’ De concentratie van horecazaken zal beschikken over ruim 130 parkeerplaatsen en naast de Mac plaats bieden aan ten minste twee andere restaurants. In de plannen zoals die nu ter tafel liggen is ook voorzien in enkele terrassen. Of zo dicht bij de snelweg een burgertje eten op een terras net zo verfrissend is als een drankje doen in de binnenstad valt te bezien, maar misschien wint de trek naar een BigMac het van de lust naar rust.

Met het tweede restaurant in Leidsche Rijn mikt de horeca uitbater op gebruikers van de snelweg en op de bewoners van de almaar verder uitdijende regio. Eerdere plannen om nabij het Máximapark een vestiging te bouwen haalde het niet in de Utrechtse gemeenteraad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.