vrijwilligersochtend-in-het-Maximapark_5_foto_Richard-Draaijer

Help op 19 september mee tijdens de Landelijke Opschoondag

Om ook het Máximapark vrij van afval te houden komen vrijwilligers zaterdag 19 september in actie tijdens de Landelijke Opschoondag. Deze jaarlijks terugkerende activiteit wordt georganiseerd door Nederland Schoon, in het kader van World Cleaning Day. In 180 landen gaan vrijwilligers het zwerfafval te lijf om “de planeet een grote schoonmaakbeurt te geven” in de hoop dat mensen zich bewust worden van het belang van een opgeruimde leefomgeving.

De agenda van de vrijwilligers van het Máximapark is momenteel vrij leeg vanwege de maatregelen rondom Corona. Eén activiteit kunnen we wel laten doorgaan: op de Landelijke Opschoondag van NederlandSchoon op zaterdag 19 september. Veel mensen maken dankbaar gebruik van het park, juist in deze periode. Veel mensen die met elkaar ook het park kunnen schoonhouden.

Tussen 9.00 uur en 10.00 uur worden buiten voor de nieuwe werkschuur op Alendorperweg 2A vuilniszakken en afvalknijpers verstrekt om op eigen gelegenheid het zwerfvuil op te rapen. De gemeente zorgt voor knijpers en zakken. Let op: de Vrienden van het Máximapark zijn verhuisd van Alendorperweg 10A naar nummer 2A.

Na afloop om 12.00 uur, kan het materiaal weer ingeleverd worden op de Alendorperweg 2A.

Graag aanmelden, zodat we weten wie we kunnen verwelkomen: vrijwilligers@maximapark.nl

Lees ook:
Máximapark doet mee aan NederlandSchoon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.