Buurt BBQ Terwijde dit jaar anders dan voorgaande jaren

Dit jaar zag de Buurt BBQ in Winkelcentrum Terwijde er iets anders uit dan normaal, maar minder gezellig was het zeker niet. De bezoekers werden afgelopen zaterdag ontvangen in één van de drie verschillende tijdsloten. Even de handen desinfecteren, afstand houden en zoveel mogelijk op uw plaats blijven zitten was het devies van de organisatie. Er klonk gezellige muziek, er waren volop kinderactiviteiten en de bezoekers werden bediend door tal van vriendelijke dames.

Enthousiaste bezoekers

“Normaal staan er hier 750 klanten op het plein, maar nu ontvangen we de mensen in kleinere groepen, waardoor we meer aandacht hebben voor de klanten,” Aldus Ton Oostveen, slager en voorzitter van de winkeliersvereniging. “De bezoekers van het evenement waardeerden dit bijzonder. Een oudere dame kwam speciaal naar mij toe om te zeggen dat ze een wereld avond had gehad, en dat ze voor haar gevoel lekker uit eten was in haar eigen winkelcentrum. We hebben echt enorm veel complimenten ontvangen over de opzet van het evenement.”

De Buurt BBQ werd mogelijk gemaakt door alle winkeliers van Winkelcentrum Terwijde en het Ondernemersfonds Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.