kinderboekenmarkt_brede_school_het_zand_foto_Frank_Peek
 Foto: Frank Peek

Programma Kinderboekenweek van 30 september tot en met 11 oktober

23 september 2020 19:15  Redactie  Reageer

Samen terug in de tijd tijdens de Kinderboekenweek vanwoensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober 2020

Dit jaar geen grote gemeenschappelijke kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand maar gedurende de tien dagen van de landelijke Kinderboekenweek een naschools programma in de wijk vol activiteiten in het kader van het thema: ‘EN TOEN?’

Saartje, DOCK, Cultuur19 en Brede School Het Zand hebben hiertoe de handen ineen geslagen en bieden de kinderen in de wijk een afwisselend programma aan van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober 2020.

Het programma vindt plaats op Brede School Het Zand en op de woensdagen, zaterdagen en zondagen op Bouwspeeltuin Voorn. Zo komt Belle van Zuylen langs, zijn er oudhollandse spelletjes te doen, maak je een eigen miniatuur, net zoals de monniken deden bij docenten Museum Catharijneconvent. 
Ook kun je een stamboom maken, beoefen je de oude techniek van prikvilten, maak je een eigen zwerfkei of Dino-tand en schrijf je op een oude typemachine een eigen ‘EN TOEN?’ verhaal. Je schrijft een mooi gedicht op een porseleinen beker bij de workshop van Marije Uijtdehaage en met Joyce van de boeken over Floortje werk je in De Supergrote Encyclopedie aan de ontstaansgeschiedenis van onze wereld. Kom langs, doe mee en duik in je eigen ‘vroeger’.

Het programma is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor het uitgebreide programma op: Kinderboekenweekprogramma

Brede School Het Zand bevindt zich op de Pauwoogvlinder 20, Bouwspeeltuin Voorn op de Akkrumerraklaan 31.
Voor verdere informatie kijk op: www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand of mail naar: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl.

Mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website