drive-in_bioscoop_foto_via_nff

Het Nederlands Film Festival presenteert Drive-in Bioscoop in Leidsche Rijn

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar naar je toe! Van 25 september t/m 3 oktober kun je de 40e editie op verschillende manieren mee beleven. Vanaf je lui bank geniet je via filmfestival.nl van talrijke films, Q&A’s, talkshows en masterclasses. Op het grote doek presenteren we dagelijks een nieuwe publiekspremière in bioscopen en filmtheaters verspreid in bioscopen door het hele land. In Utrecht is er de NFF Interactive Expo in Bibliotheek Neude en programma’s in de Utrechtse wijken. In Leidsche Rijn presenteert het Nederlands Film Festival iets heel bijzonders: een heuse Drive-in Cinema op het parkeerterrein bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn!

We vertonen een speciale selectie van favoriete Nederlandse films van het publiek in deze bijzondere bioscoop. Zes avonden lang, van zaterdag 26 september t/m donderdag 1 oktober. Van Flodder tot Wolf: het programma van de Drive-In biedt voor ieder wat wils. Grijp je kans, want hoe vaak maak je nu een drive-in bioscoop mee? De films starten om 20:00 uur. Riemen vast voor deze filmervaring!
Tickets kosten €22,50 per auto incl. maximaal 2 inzittenden. Let op: de inzittenden moeten uit 1 huishouden komen. Kom en vier 40 jaar NFF met ons mee! Ga voor tickets en meer informatie naar filmfestival.nl/drive-in


Advertentie:

De volgende films worden vertoond in de Drive-in Bioscoop:

Zaterdag 26 september: Flodder
Zondag 27 september: De noorderlingen
Maandag 28 september: Simon
Dinsdag 29 september: Brimstone
Woensdag 30 september: Wolf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.