uvv_beeball_jeugd

Kennismaken met honkbal, softbal of Beeball bij UVV

Zit jij op de basisschool en ben jij in Leidsche Rijn op zoek naar een sportvereniging? En zoek je dan ook nog een stoer, flitsend maar vooral ook een leuke sport? Zoek dan niet verder en kijk eens bij de gezelligste honk-, en softbalvereniging van Utrecht HSV UVV.

Honk-, en softbal is een sport die door zowel jongens als meisjes gespeeld wordt. Vanaf 5 jaar kun je al starten bij het Beeball, maar ook op latere leeftijd kun je beginnen met honkbal of softbal. UVV heeft softbalteams en honkbalteams in alle leeftijdscategorieën, dus er is altijd wel een team waar je bij aan kan sluiten.   Tot aan de winterstop kan je mee buiten trainen en daarna in de zaal.

Wil jij eens gratis kennismaken met deze leuke sport bij HSV UVV? Dat is nu mogelijk. Als je je aanmeldt, kun je 3 proeftrainingen (gratis) meedoen. Ben je na de kennismaking enthousiast geworden, dan kun je lid worden.
Lijkt je dat wat? Meld je dan nu aan voor de proeftrainingen Beeball, softbal of honkbal via [email protected]
Misschien zien we jou straks wel een homerun slaan, over de honken rennen of een mooie vangbal maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].