10 jaar De Vrijstaat

29 september 2020 22:37  Ynama  Reageer

Dit seizoen bestaat kunstwerkplaats De Vrijstaat 10 jaar. We vieren dit bijzondere jubileum met diverse online en offline activiteiten in de weken rondom onze verjaardag. Met inspirerende items zoals De Vrijstaat Scheurkalender vol met Creatieve Shotjes voor je dagelijkse dosis kunst of de CD Luister naar de stem van de Grote Vrije Wolf met de 10 beste hits uit de afgelopen jaren. In de foto-expo Van Weiland tot Winkelcentrum laten we zien hoe de omgeving van De Vrijstaat in 10 jaar tijd is veranderd. Je kunt je nauwelijks meer voorstellen wat een ruimte er om ons heen was in 2010. Om het plaatje rond te krijgen halen we graag samen met ons publiek herinneringen op die we een plek kunnen geven in onze tentoonstelling. Kinderen die, net als De Vrijstaat, in september 10 jaar worden maken kans op een feest-workshop.

Tien weken lang kun je elke week een luisterverhaal verwachten dat Daphne de Bruin zelf heeft geschreven en ingesproken. Haar passie voor verhalen en voor eten komen samen in deze eetmonologen waarin voedsel, liefde en familie naadloos met elkaar verbonden zijn. De Vrijstaat trakteert iedereen graag op deze smakelijke tussendoortjes!

De komende weken delen we onze jubileumactiviteiten op Regio Leidsche Rijn. Nu al nieuwsgierig? Kijk alvast op https://www.devrijstaat.nl/activiteiten/jubileum

Het jubileumprogramma van De Vrijstaat wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds, Carel Nengerman Fonds en Ondernemersfonds Utrecht.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website