kunstlint_fotograaf_kunstlint

Kunstenaars van @Kunstlint openen hun deuren tijdens Utrechtse Atelierroute

De Atelierroute Utrecht gaat door! Daar zijn de kunstenaars van @Kunstlint heel blij mee. Zondag 11 en zondag 18 oktober openen zij de deuren van hun ateliers van 12.00-17.00 uur. De ateliers bieden voldoende ruimte voor 1,5 m afstand, zo kunt u ontspannen een bezoek brengen aan de ateliers en genieten van de diverse kunst.

Op de Alendorperweg 10 Vleuten zijn werken te zien van @Kunstlinters Martha Goedings, Cecile Reijnders, Irene de Kroon, en Roos Wissink. Het werk van Marloes Wijtsma hangt in haar atelier op Schaduwrijk 28, De Meern. De aquarellen van Hannie Rieuwerts hangen in haar atelier, Camphuysenstraat 36, Vleuten.


Advertentie:

In maart zou kunstenaarscollectief uit Vleuten, de Meern, Leidscherijn zich presenteren met een openingsexpositie. Dat ging vanwege corona niet door. Nu, in het kader van de Utrechtse Atelierroute, laten 6 leden van het collectief zich alvast zien. “Kunst kleurt de stad”, dat is het thema van de Utrechtse Atelierroute, maar naast de Utrechtse binnenstad, zal ook Leidscherijn, Vleuten en De Meern haar bijdrage leveren, met in ieder geval de werken van 6 kunstenaars van @Kunstlint in 3 ateliers.

Zondag 11 en 18 oktober, van 12.00-17.00 uur.
De Utrechtse atelierroute wordt 1 keer per 2 jaar georganiseerd.
www.atelierrouteutrecht.nl

Lees ook:
Atelierroute Utrecht 2020 ‘Kunst kleurt de stad’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.