Xenos in Vleuterweide eruit en Jumbo erin?

Xenos, de winkel waar vaak verrassende producten te vinden zijn, zal waarschijnlijk vervangen worden voor wat minder verrassende producten. Het sterke gerucht gaat namelijk dat Xenos plaats gaat maken voor supermarkt Jumbo.

In centrum Vleuterweide is al een Albert Heijn en Lidl gevestigd. Jumbo zou dan de derde supermarkt in het winkelcentrum worden.

Er zijn uiteenlopende roddels. Zo zou een verkoopster hebben laten weten dat het huurcontract niet verlengd zou worden. De juwelier, die ook daar in de straat zit, gaat in ieder geval verhuizen en komt naast de bloemenwinkel te zitten. Een ander gerucht is dat de kleding winkel die tussen Xenos en de juwelier zit, weg gaat of ook zal verhuizen. Jumbo zal dan een flinke concurrent worden van de twee andere supermarkten, in ieder geval op het gebied van winkelvloeroppervlakte.

in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern is verder geen enkel Xenos filiaal te vinden. De dichtstbijzijnde tref je aan in winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen.

Veel bewoners lijken dan ook niet blij met het vertrek van een winkel zoals Xenos. Veel zien liever zien zij een Action daarvoor in de plaats.

De redactie is nieuwsgierig naar jouw mening. Plaats je reactie onder de comments.

4 reacties op “Xenos in Vleuterweide eruit en Jumbo erin?”

 1. Het zou verschrikkelijk zijn als Xenos inderdaad weg gaat.
  Wat moet dit winkelcentrum nou met de Jumbo supermarkt, als er twee goede supermarkten zijn. Belachelijk is dit.

  Groetjes,
  André

  1. Beste André,

   Wij en onze buren zijn er juist heel blij mee. Ze hebben qua assortiment veel meer te bieden en zijn ook nog eens voordeliger. Een duim omhoog dat er in de buurt een jumbo verschijnt.

   Gr,
   Anna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.