Volgende Eetcafé De schakel vindt op 30 oktober plaats

Het Eetcafé de Schakel van 25 september was wederom zeer druk bezocht. Het was, zoals vanouds, wederom een gezellige avond. Op vrijdag 30 oktober a.s vindt er weer een editie van het Eetcafé plaats. Uiteraard wel onder de bekende regels. Dit houd in dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Hierdoor is er plaats voor maximaal 24 personen. De tafelopstelling is hiervoor dan ook aangepast.

Wij hebben het volgende 3 gangen diner samengesteld. (Incl. Drankje en Koffie /thee). Op het menu staat : Tomatensoep; Foe Yong Hai; Babi Pangang met Atjar, Saté, Nasi en/of Bami. Uiteraard wordt het diner afgesloten met een nagerecht.


Advertentie:

Na het diner is er nog gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje. De kosten hiervoor bedragen 12,50 per persoon. Vanaf heden kunt u ook gebruik maken van uw U-Pas.
Opgeven hiervoor kan tot 28 oktober 2020. Wees er wel snel bij want vol is echt vol!

De eetzaal wordt ter beschikking gesteld door buurthuis de Schakel. De maaltijd wordt deze keer verzorgd door Cooking Express uit De Meern. Een vrolijke club vrijwillige buurtbewoners zorgen ervoor dat u een leuke ontspannen avond beleefd met elkaar.

Informatie
Vrijdag 30 oktober 2020 om 17.30 uur. Zaal open 17.00 uur
Schoolstraat 11 Vleuten.
Kosten: 12,50 euro.
Geef u snel op via eetcafedeschakel@gmail.com of 030-6773131 (WIL in je buurt) tussen 09.00-11.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *