coronavirus

Amadeus Lyceum in Vleuterweide getroffen door corona

Afgelopen maandag is een deel van de leerlingen van het Amadeus Lyceumn in Vleuterweide naar huis gestuurd vanwege een leerling die positief op het coronavirus getest is. Het gaat om een complete jaarlaag. Volgens de school zitten de leerlingen nog zeker de hele week thuis in quarantaine en volgen ze online les.

Omdat de leerlingen, vanwege hun vakkenpakket, in wisselende klassen zitten, maakt het de kans groot dat zij met met de besmette leerling in contact zijn geweest. Om deze reden heeft de school besloten om alle leerlingen van de jaarlaag naar huis te sturen. Ook leerlingen die langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een positief getest persoon zijn geweest, moeten in quarantaineā€¯. Docenten houden 1,5 meter afstand van de leerlingen en hoeven daarom niet in quarantaine. Wel zullen zij hun gezondheid extra goed in de gaten houden.

Amadeus Lyceum Vleuterweide_foto_google_maps
Amadeus Lyceum in Vleuterweide | Foto: Google Maps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].