glazenwasser_foto_hp_van_rietschoten

Gewelddadige glazenwassers bestraft

De glazenwassers die dit voorjaar een collega mishandelden hoorden een werkstraf van ieder 75 uur tegen zich eisen. Ook is er een contactverbod uitgesproken met de collega die slachtoffer is geworden van de ruzie, die om een niet bewezen reden is ontstaan. Destijds moest de politie tussenbeide komen.

Rivaliserende glazenwassers, dat is niets nieuws. De concurrentiestrijd om de meeste ruiten te mogen wassen loopt soms hoog op. Ook nu zou broodnijd weleens de aanleiding geweest kunnen zijn voor het handgemeen waarbij flink geschopt en geslagen is.

De mishandeling had plaats in Veldhuizen, De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.