Atletiekbaan-Amaliapark-Parkwijk_foto_hp_van_rietschoten

Online reserveren voor Atletiekbaan Amaliapark mogelijk maken?

De atletiekbaan aan het Amaliapark gaat grondige verbouwing tegemoet. Na de verbouwing kunnen inwoners die geen lid zijn van de atletiekvereniging ook gebruik maken van de atletiekbaan.

Als eerste zal de baan een nieuwe toplaag krijgen. Ook zullen andere onderdelen (bijvoorbeeld de verspring bak), worden vernieuwd. De werkzaamheden vinden in de zomer van 2021 plaats. Seizoen 2021-2022 zou de baan weer helemaal klaar voor gebruik moeten zijn.

Zelf gebruik maken van de atletiekbaan?
Bent je geen lid van een atletiekclub, maar lijkt het je wel fijn om op uw eigen tijd rondjes hard te lopen of op een andere manier gebruik te maken van de baan?

Gemeente Utrecht wil de mogelijkheden op de atletiekbaan uitbreiden. Eén van de plannen is dat het mogelijk wordt voor individuele hardlopers om op niet-verhuurde tijden de baan te huren. Voor een klein bedrag kan je online zelf de baan huren op een zelfgekozen tijdstip, zodat je in een veilige omgeving je looptraining kunt doen. Om dit plan verder uit te werken, wil de gemeente graag weten of je hier gebruik van zou willen maken en of je nog andere ideeën hebt hoe de atletiekbaan meer gebruik kan worden.

Geef uw mening en ideeën aan ons door via deze korte vragenlijst.

3 gedachten over “Online reserveren voor Atletiekbaan Amaliapark mogelijk maken?”

  1. Zeker! Online strippenkaart is ook een optie.
    Veel mensen in mijn omgeving die geen tijd hebben om op vaste tijden via een vereniging te trainen maar wel graag eens per week op een atletiekbaan willen trainen.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven