corona_foto_Fusion_Medical_Animation
 Afbeelding: Fusion Medical Animation

Ook in Utrecht geldt nu hoogste corona-risiconiveau

11 oktober 2020 18:38  Redactie  Reageer

Inmiddels geldt in zeven regio’s het hoogste risiconiveau vanwege het sterk gestegen aantal besmettingen. Het coronadashboard┬ávan de overheid laat zien dat in die gebieden hard ingrijpen noodzakelijk is om verdere escalatie te voorkomen.

Niveau ‘ernstig’ geldt sinds zaterdag voor de veiligheidsregio’s Utrecht, Zuid-Holland-Zuid, Hollands Midden en Zaanstreek-Waterland. De status gold al eerder voor Amsterdam-Amstelland, Rotterdam-Rijnmond en Haaglanden. De vier regio’s die tot gisteren nog op het laagste niveau ‘waakzaam’ stonden, zijn nu ook opgehoogd naar ‘zorgelijk’.

Zaterdag is het aantal bevestigde besmettingen weer opgelopen, tot een nieuw record van 6.500 besmettingen.

Dinsdag gaat het kabinet bekendmaken of, en zo ja welke nieuwe maatregelen worden ingevoerd:Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website