gift voor de Max Kidsclub van het Maximapark_

Max Kidsclub van het Máximapark ontvangt gift

Deze week heeft Dura Vermeer naast The Wall haar nieuwe hoofdkantoor geopend. Ter gelegenheid van die opening wil de directie in het kader van verbinding een plaatselijk doel steunen. Een tweetal vrijwilligers van het Máximapark is op gesprek geweest bij Dura Vermeer om te vertellen wat een groot aantal vrijwilligers zoal doet voor het mooiste stadspark van Nederland. Dat heeft ertoe geleid dat de directie € 5.000,- schenkt aan de Max Kidsclub van het Máximapark. Dit bedrag zal besteed worden aan creatieve activiteiten voor de jeugd in alle leeftijden in Leidsche Rijn. Op 13 oktober is de cheque tijdens de bescheiden opening van het hoofdkantoor uitgereikt. 

Dura Vermeer motiveert hun keuze als volgt: 

“Wij, Dura Vermeer, zijn een familiebedrijf. En als familiebedrijf houden we ons continu bezig met duurzaamheid, met de toekomst, met een groener en gezonder leven. Niet alleen voor ons als Dura Vermeer, of voor mensen die in de toekomst bij ons gaan werken, maar ook voor de mensen waar we voor bouwen, nu en in de toekomst. We werken samen hard aan die groenere, gezondere wereld voor de volgende generaties. Een initiatief zoals de Max Kidsclub past juist daarom zo goed bij Dura Vermeer, want juist voor de kinderen bouwen we duurzaam, groener en gezonder.”

Meer informatie over de Max Kidsclub is te vinden op www.maximapark.nl onder de pagina ‘Over het Máximapark’. 

brug_maximapark_uiltjespad_foto_hp_van_rietschoten
Max naast de brug in het Máximapark | Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven