Ronde van Sint Maarten

De Ronde van Sint Maarten wordt online lichtfeest

De nieuwe aangescherpte maatregelen rondom corona hebben ook consequenties voor de Ronde van Sint Maarten. Dit evenement, dat was bedacht als alternatief voor de Sint Maarten Parade in de binnenstad, zou op 6 en 7 november plaatsvinden op het Berlijnplein in Leidsche Rijn. De opzet is weliswaar coronaproof, maar gezien de huidige situatie is het niet verantwoord om publiek en deelnemers fysiek bijeen te brengen. We zoeken naar een manier om alles wat op dit moment door al die partners in al die werkplaatsen in de wijken wordt ontwikkeld qua lichtsculpturen, muziek, dans, circus, etc in een spetterende online parade te presenteren.

Daarnaast is er een activatie in ontwikkeling om ook de rest van de stad ‘at home’ bij het lichtfeest van Sint Maarten te betrekken. Het is juist in deze tijd superbelangrijk om ons als inwoners van de stad Utrecht met elkaar verbonden te blijven voelen. De vorm die deze activatie gaat aannemen is op dit moment in volle ontwikkeling. Maar dat we het lichtfeest van Sint Maarten niet ongemerkt laten passeren, is zeker!

Zodra er meer bekend is, vindt u de informatie op www.rondevansintmaarten.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.