Gemeente Utrecht

Denk mee over kunst in het Waterwinpark in Terwijde

Wist je da het Waterwinpark in Leidsche Rijn een openbaar park en waterwingebied is dat schoon drinkwater levert aan ruim 115.000 bewoners?  Behalve het opvallende pompgebouw en een aantal waterputten, zijn er helaas weinig elementen waaruit de betekenis van het gebied blijkt. Initiatiefnemers van het programma Fluid Future starten daarom in samenwerking met Vitens, de provincie Utrecht en de gemeente Utrecht een kunsttraject om meer aandacht te geven aan de bijzondere betekenis van het park en waterwingebied. Tijdens de digitale bewonersbijeenkomst op dinsdagavond 27 oktober kunt u als bewoner meer horen over het project en de kunstenaars en ontwerpers meegeven wat u belangrijk vindt in het Waterwinpark.

Voor het project in het Waterwinpark zijn drie kunstenaars en ontwerpers uitgenodigd. Komende maanden werken zij aan een eigen plan van aanpak voor het ontwerpen en maken van het kunstwerk. Tijdens de eerste bewonersavond op dinsdag 27 oktober hoort u meer over het project. Ook gaan de initiatiefnemers graag met u in gesprek over de betekenis van het park en uw ideeën over kunst in het park.

Digitale bewonersbijeenkomst
Vanwege de huidige coronamaatregelen, is de bewonersbijeenkomst digitaal.

Lees meer en meld je aan voor de bijeenkomst via de volgende link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.